Direktlänk till inlägg 24 juli 2009

Tinker.....

Av Maria - 24 juli 2009 20:45

Ja så idag åkte Habanida iväg igen för ett sista försök med en tinker hingst, som heter Macro.

Habanida har sen en tid nu gått som sällskapsdam hos "Åby" min grannes häst som förlorade sin livskamrat "Flumman" en tinker dam som pga sjukdom fick avl. tidigare i sommaras.

Vi hoppas och håller tummarna för denna korsning då fam Öftiger får en del av sin kära andalus och tinker som står dom så nära.

Känns lite underligt att inte ha sin urmoder o underbara häst hemma i flocken längre, men det värmer i hjärtat att veta att hon får det bra och blir ompysslad o bortskämd sin sista tid som pensionär.


Här hemma på gården har allt lunkat på, Maran är riden nästan varje dag av Daniella som har varit här ett par veckor, och nu är hon uthyrd till 23 aug.

Mia har vi ridit ut på med ledare och det har gått bra, ser fram emot att börja jobba med denna underbara häst, o hennes fina föl växer o växer keligare än någon annan, han vill absolut vara med överallt, duscha, foderrummet, sadelkammaren alla ställen är roliga att utforska .Han skulle följa med in i huset om han fick..... lilla gulle plutt.....Han har nu fått sitt smeknamn "Miro"

Bando tar så

fint hand om honom..... blir bra för dom att ha varandra. //mm




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 6 november 2014 12:27

  Vilken tur vi hade igår. Halmlasset kom, och vi slet som djur i det råa, kyliga vädret att täcka det med pressäningen, vilke inte var så enkelt i snålblåsten. Men vi lyckades innan snön kom !   Sen var det dax att försöka få in hästarna, som ...

Av Maria - 4 november 2014 13:18

   Nu är vi tillbaka igen efter ett långt uppehåll, och mycket har hänt på gården! Maran går med ett hingstföl som heter Mi Ojo e: Fer Avellado, och är nu 6 mån. Sen har vi vårt nya stjärnskott Fantacia e: Querer, ett vackert lusitanosto på fyra år...

Av Maria - 25 januari 2011 13:33

                

Av Maria - 25 januari 2011 13:26

        

Av Maria - 25 januari 2011 12:51

Ja de här med att blogga är ju inte min starka sida och maria har ju övergett oss mer eller mindre för islanshästar...:)) Kul för henne o hon trivs verkligen där, de är ju hos grannen o jag ser henne nästan varje dag. Nu då vad händer här hemma joo...

Ovido - Quiz & Flashcards