Direktlänk till inlägg 4 november 2014

Heeeej igen alla vänner!!

Av Maria - 4 november 2014 13:18

  

Nu är vi tillbaka igen efter ett långt uppehåll, och mycket har hänt på gården! Maran går med ett hingstföl som heter Mi Ojo e: Fer Avellado, och är nu 6 mån. Sen har vi vårt nya stjärnskott Fantacia e: Querer, ett vackert lusitanosto på fyra år, som nu är betäckt med Carola Ideruns hingst Magico och väntas föla i mars. Fanta är en import från ett lusitanostuteri i spanien. Hon är helt otrolig att jobba med och gör allt man ber om henne. Marita har verkligen gjort ett jättejobb med henne!!


Mia har gjort en enorm utveckling tillsammans med Åsa sedan februari, och jobbat otroligt fint och verkligen stärkt upp Mia. Hon är verkligen jättefin nu och en enorm skönhet att se på!


Mi Timida har nu en ny ägare och vi önskar dem all lycka till i framtiden! Jättekul att hon verkligen tar vara på Timidas enorma potential!


Miro e: Tendencioso IV,  är nu hos en tjej som heter Marie, och hon vart störtkär i honom vid första ögonkastet. Hon älskar "spanjoren" som hon kallar honom, och det är verkligen jättekul att han trivs med sin träning! Finns mycket i honom!!


Nu i helgen har vi varit på Sjövillans gård där det varit kurs för Marc Andre. Mia, Maran och Fanta var på plats och de gnäggades ordentligt när de fick se varanndra igen. Jätteintressant kurs och han var verkligen mjuk och fin mot hästarna. Plus att han vart verkligen förtjust i damerna. Finns mycket potential att hämta där, och speciellt Fanta, som hade sin första ridlektion i ridhus. Mycket att ta in för henne, men Maran var moraliskt stöd.


Vi ska försöka få in lite bilder på våra älskade hästar oxå, och det känns härligt att vara tillbaka igen.

Bilder från sista kursen finns även på vår hemsida Korsuddens Andalusier, varmt välkomna!  


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 6 november 2014 12:27

  Vilken tur vi hade igår. Halmlasset kom, och vi slet som djur i det råa, kyliga vädret att täcka det med pressäningen, vilke inte var så enkelt i snålblåsten. Men vi lyckades innan snön kom !   Sen var det dax att försöka få in hästarna, som ...

Av Maria - 25 januari 2011 13:33

                

Av Maria - 25 januari 2011 13:26

        

Av Maria - 25 januari 2011 12:51

Ja de här med att blogga är ju inte min starka sida och maria har ju övergett oss mer eller mindre för islanshästar...:)) Kul för henne o hon trivs verkligen där, de är ju hos grannen o jag ser henne nästan varje dag. Nu då vad händer här hemma joo...

Av Maria - 6 februari 2010 22:21

                 Vi lät grabbarna bus släppa loss lite, dvs Alcatraz och Bando. Och jag lovar.....fullt ös blev det    !!! Se och njut av bilderna.// MR ...

Ovido - Quiz & Flashcards